Om mig

Jeg har flere års erfaring som sygeplejerske, akupunktør og er nu i gang med at uddanne mig til psykoterapeut på Lifeacademi. Jeg har desuden gennemført 1 års uddannelse på Essentielt Institut v/Karen Åes, hvor jeg blev trænet i samtaleteknikker og i at forløse traumer v.h.a. EMDR metoden. 

Derudover har jeg flere kurser i mindfulness, psykologi, massage og cupping. 

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe andre mennesker med fysiske og/eller psykiske udfordringer, ved hjælp af akupunktur, krops- og samtaleterapi. Min interesse i akupunktur opstod, da jeg selv for snart 13 år siden blev syg pga stress. Jeg mærkede på daværende tidspunkt, et markant skifte i min tilstand, efter blot et par gange hos en akupunktør. Derfor påbegyndte jeg en rejse ind i den kinesiske medicin, først 3,5 år på Akupunktur Akademiet i Aarhus og dernæst gennem egen klinik. 

Jeg har altid været interesseret i den menneskelige psyke og i ønsket om at hjælpe andre mennesker, derfor var det nærliggende for mig at uddanne mig til sygeplejerske, som jeg færdiggjorde i 2003. Jeg har gennem størstedelen af mit voksne liv, opsøgt psykologer, psykoterapeuter og kropsterapeuter for at hele de sår jeg har fået i livet, og derfor har det været nærliggende for mig, også at læse til psykoterapeut. Jeg får løbende terapi og holder mig selvfølgelig opdateret på de nyeste metoder og teknikker.

Den holistiske og kropslige tilgang er essentiel, når det drejer sig om fysisk og psykisk sundhed og helbredelse. Med det mener jeg, at det er din krop, der intuitivt ved, hvad der er bedst for dig, og at vi mennesker bliver syge, fordi vi har lært og vælger, at overhøre kroppens signaler.

Når vi lærer at lytte til kroppen og tage vare på os selv både fysisk og psykisk, vil vejen mod fysisk sundhed og indre fred være tættere på.

Jeg tilbyder fuld diskretion og har selvfølgelig tavshedspligt.