Behandlinger

👁‍🗨 Akupunktur tilhører den traditionelle kinesiske lægekunst og går mere end 4000 år tilbage. Det er en behandlingsform, hvor man v.h.a. tynde sterile nåle stimulerer bestemte punkter på kroppen. Punkterne har gennem et kompliceret system forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Akupunktur kan behandle smerter, stress, søvnproblemer, hormonelle ubalancer, gener ved overgangsalderen og meget andet. For at finde frem til den rette kinesiske diagnose og behandling, indledes forløbet med et grundigt interview. 


👁‍🗨 Massage kan være med til at opløse dybe muskelsmerter og skabe øget blodgennemstrømning. Massage kan enten stå alene eller kombineres med cupping og/eller akupunktur. 


👁‍🗨 Beroligende kropsterapi er en meget blid form for massage, hvor kroppen falder til ro gennem rolige, strygende bevægelser. Fysisk berøring sætter gang i en masse kemiske processer i kroppen og hjernen, som har stor betydning for din psykiske sundhed. Gennem behandlingen udskilles en række vigtige stoffer i kroppen, herunder dopamin, serotonin, melatonin og oxytocin. Disse stoffer har en gavnlig virkning på både krop og sind og giver i første omgang en afslappet følelse af velvære. Men de har også en dybere effekt og er blandt andet med til at reducere stresshormonerne kortisol og adrenalin.


👁‍🗨 Cupping er en behandlingsform, som stammer fra Kina og er til dig, der har brug for en dybdegående behandling af muskler og bindevæv. Cupping har en gavnlig effekt på en lang række fysiske gener samt krops-og muskelsmerter. Cupping kan være med til at booste immunforsvaret og give dig øget velvære. Cupping fremmer blodtilførslen og renser bindevævet, dvs det væv der omgiver vores muskler. Ved hjælp af specielle kopper, skabes et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage. Det er vigtigt at drikke en masse vand efter behandlingerne for at hjælpe kroppen med at skille sig af med affaldsstoffer.


👁‍🗨 Samtaleterapi er til dig der har brug for hjælp til at mestre livets udfordringer. Måske befinder du dig i en livskrise, måske døjer du med stress og angst eller måske har du brug for at frigøre dig fra fortidens traumer. Jeg er i gang med at uddanne mig til psykoterapeut bl.a. indenfor NLP og gestalt terapi og er trænet i at forløse traumer v.h.a. EMDR.